Garrotxa Cultour - Página Principal

Menú Inici
Serveis

Porcs casolans Corominas

  • Porcs casolans Corominas
  1. A+
  2. A-

Descripció

Parada de la Plaça Mercat d'Olot dedicada a la venda dels productes que elaborem artesanalment a la nostra granja de Begudà.

La nostra explotació familiar agrària es troba ubicada al Mas Corominas de Begudà, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. És en aquest entorn on neixen, creixen i s'elaboren els nostres porquets.

Pensant en la millor qualitat dels nostres productes, posem especial atenció sobre quatre factors que creiem intervenen directament al paladar.

1 La raça: Dins la raça Duroc hem fet una selecció dels nostres porquets fins a obtenir el més adient.
2 L'alimentació: Us garantim que en l'engreix els nostres porquets mengen un farinat compost per cereals variats, estant exempts de farines i grasses animals, farines de peix, promotors del creixement i antibiòtics.
3 L'edat dels nostres porquets: el sacrifici no es duu a terme fins que no han adquirit el punt de maduresa que considerem òptim.
4 Conservants naturals: Tots els nostres productes crus i cuits estan exempts tant de conservants artificials com colorants.

El nostre objectiu és aconseguir elaborar el mateix porc que tenien els nostres avis, retrobar el gust d'abans. Però tampoc deixem de banda la innovació, portem un rigorós procés de recerca per tal de crear embotits que transmeten noves sensacions i ens traslladen nous sabors.

És per això i per l'esforç i la il·lusió que nosaltres hi posem, que estem segurs que notareu la diferència quan assaboriu a taula els nostres productes.

 

Caracteristicas

  • Adreça : Plaça Mercat d'Olot
  • Ubicació : Plaça Mercat Olot